Testimonials

Ik voel mij ontzettend dankbaar voor al deze uitspraken en wil laten weten dat ik elke keer opnieuw weer onbevangen elke sessie inga en dat ik niet weet van tevoren wat er zich mag en gaat aandienen. Ik volg mijn gevoel en vertrouw hierop en hoop vele mensen zo een terugkeer in hun lijf te kunnen bieden zodat zij weer ZELF kunnen gaan VOELEN en leren vertrouwen op hun lijf.

Buiten mijn praktijk werk ik ook nog als ZZP’er bij het mooie la Butte aux Bois in Lanaken. Mooie woorden sprak daar laatst een mevrouw in een rolstoel die ik een massage gaf en ik er vervolgens op mijn manier een behandeling van maakte. Gewoonweg omdat ik voelde dat deze mevrouw dit nodig had.

“Meisje je hebt talent. Wat ben ik blij dat ik jou ben tegengekomen hier. Wat jij VOELT… zeggen mijn osteopaat en neuroloog tegen mij.”

Gast van BAB

You understand the body!

Gast van BAB

Als ik een massage ontvang bij Daniëla, is dit zoveel meer dan enkel een fysieke ervaring. Op voorhand stemt Daniëla mee af op mijn energie, om zo te kijken welke massage op dat moment het beste kan bieden wat ik nodig heb. Daniëla doet dit voor mij, omdat ik daar expliciet om vraag. Uiteraard laat ze dan de uiteindelijke keuze steeds aan mij. Tijdens de massage ontvangt Daniëla bepaalde hogere inzichten die mij aanbelangen. Deze worden na de massage met mij gedeeld, ook al is dit niet altijd makkelijk. Maar Daniëla weet dat ik daarvoor opensta en bovendien brengt ze dit op een zeer empathische wijze over. Daniëla neemt ruim de tijd voor mij, zodat we sommige inzichten even verder kunnen bespreken. Elke massage bij Daniëla voelt als een cadeautje aan mezelf.

ELS 

Bij deze wil ik laten weten dat de behandelingen van Daniëla helend en rustgevend zijn. Ik kom helemaal tot rust en mijn opgejaagde gevoel is verdwenen. Daarnaast is mijn eczeem aan mijn handen verdwenen na 5 jaar. Een massage met energetische stenen ging hier aan vooraf. Ik ben ontzettend blij dat ik de weg naar Daniëla gevonden heb en hoop er nog lang te mogen komen. Een rustpunt en healing in deze drukke tijd.

TRUDY

Een energetische behandeling bij Daniëla is op en top genieten. Van het begin tot het eind voel ik mij gedragen, gehoord en gezien. Ik laat mij verassen en geef me helemaal over aan haar intuïtieve gevoel. Zij weet wat op dat moment goed voor mij is. Van een heerlijk voetenbad met rozenblaadjes en rozenolie tot de massage. Van de uitleg van de essentiële olie die ze gebruikt tot het kaartje dat ik trek. Het klopt gewoon! Alles valt samen… dit is precies wat ik nodig heb op dit moment. en ik ga heerlijk ontspannen en herboren naar huis.

DANIËLLE

Ik voelde me bij jou compleet ontspannen, niks opgelaten of zo. Je straalde rust uit en kundigheid. Je weet wat je doet en je voelt mensen goed aan. Het was een bijzonder aangename ervaring vooral ook met de warme stenen op mijn hoofd. Al met al een echte mindfull ervaring gehad bij jou. Lichaam en geest waren helemaal ontspannen.

TITIA