Massagerituelen

Holistisch Ritueel

Het Holistisch ritueel is een cadeau voor je lichaam en ziel. Het is een fysieke en innerlijke reis om het contact met jezelf te verdiepen waardoor je levensenergie (weer) kan stromen.

Bij binnenkomst heet ik je welkom en mag je lekker ontspannen in een warm voetenbad met een fijne geur. We kijken samen naar een intentie voor dit ritueel en jij kiest intuïtief welke etherische olie (100 % natuurlijk) daar aan bij draagt op dit moment.

Jouw lichaam is jouw tempel dat haarfijn aangeeft hoe het met jou gaat. Ik nodig je uit via jouw lichaam mee op reis te gaan. Ik stem mij af op jou met mijn hartenergie om zo een verbinding te mogen maken met jouw onderbewuste en jouw ziel. Door een combinatie van energetische massage, intuïtieve aanraking en healing mag en kun je loslaten en volledig tot rust komen.

Door het lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen komt het energetische lichaam iets losser van het fysieke lichaam, het zweeft er als het ware boven. In het energetische lichaam kunnen het gemakkelijkste veranderingen worden aangebracht, energie heeft namelijk geen vaste vorm. Stukken die je niet meer nodig hebt kunnen zo worden weggehaald of getransformeerd. Healing van het energetisch lichaam heeft effect op het fysieke lichaam. Wanneer er energetisch pijn, verdriet, trauma of belasting verwijderd wordt, dan zorgt de nieuwe trilling van het energetisch lichaam voor dezelfde transformatie van het fysieke lichaam wanneer deze twee weer met elkaar versmelten.

+/- 120 min

Terug naar boven

Mama Ritueel

Het Mama ritueel is een ritueel voor alle moeders die even tijd voor zichzelf durven te kiezen. NU, TIJD voor JOU!

Het verzorgen van je kind(eren) kan nogal veel van je vragen. Dit ritueel zorgt ervoor dat jij je energie weer kunt opladen en even niets hoeft maar gewoon mag ontspannen. Na dit ritueel kun je de dagdagelijkse dingen en het zorgen voor je kind(eren) vanuit meer rust en inzicht weer aangaan!

Bij binnenkomst van onze afspraak heet ik je welkom en mag je ontspannen in een warm voetenbad met een heerlijke geur. Na het voetenbad is er een verrassing voor je!

Voordat we de massage beginnen krijg je een heerlijke lavendelpeeling van de rug die aansluitend wordt afgenomen met warmwaterkompressen en breng ik vervolgens een heerlijke rugpakking aan met een keuze uit Honey & Rose, Chocolate & Vanilla of Lavendel.

Als de pakking is ingetrokken ga je genieten van een zachte holistische massage met een door jou zelf gekozen etherische olie.

+/- 120 min

Terug naar boven