Wellness massages

Onder elke beschrijving van een massage staat een richtlijn qua tijdsduur van de behandeling. Ik masseer altijd intuïtief daarom zijn de tijdsduren richtlijnen. Mijn starttarief voor elke massage is 60 euro voor het eerste uur. Elk kwartier daaropvolgend kost 10 euro.

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

ontspanning_vierkantRelaxatiemassage of ontspanningsmassage is de meest bekende vorm van massage. Deze vormt immers de basis van alle andere massages. Het is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij een geheel van massagetechnieken, -zoals strijkingen, knedingen en fricties- , aangewend wordt om de ontvanger een heerlijke ervaring te bezorgen.

+/- 75 min

rug/nek/schouder massage (plus achterkant benen)

+/- 30 min               (+/- 45 min)

terug naar boven

SAMUDRA MASSAGE

SamudraDe Samudra massage is een leuke vorm van bindweefselmassage. Ze haalt haar inspiratie uit de vele Lomi Lomi (Hawaïaanse) massagevormen met een toevoeging van oosterse bewegingsleer. In deze prachtige massagevorm wordt hoofdzakelijk met de voorarmen en ellebogen gewerkt en zo wordt het volledige lichaam behandeld. De massagetechnieken weerspiegelen de ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven.

+/- 60 min

terug naar boven

HOTSTONE  MASSAGE

aangepast_hotstoneDe warmte van de stenen in combinatie met de warme olie geeft een diepe relaxatie en het gewicht van de stenen doet een druk ontstaan dat een stretching-effect op de spieren heeft. De combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

+/- 75 min

terug naar boven

BAMBOE MASSAGE

bamboe_klein_vierkant_1Bamboe massage is een ontspannende maar vooral een stimulerende massage die toxines afvoert, een slechte bloedsomloop verbetert en krampen en triggerpoints verlicht. Met bamboestokken als verlengstuk van de handen, voorarmen en ellebogen geniet men van een zalige wellness massage.
Twee belangrijke eigenschappen voor deze massage zijn Piezo- en Pyroelectriciteit.
Piezo wordt geactiveerd met druk. Pyro wordt geactiveerd door de warmte. Met behulp van de verschillende dikte en lengte van bamboestokken worden de zenuwuiteinden in je huid geprikkeld en kan men dieper doordringen in de weefsels waardoor deze twee eigenschappen worden geactiveerd en verwarmd. Bamboe bevat bovendien kiezelzuur, wat kwarts tot kristal maakt en heeft daarom dezelfde eigenschap. Namelijk het helpen in het overbrengen van energie en het zelfhelend proces in ons lichaam stimuleren.
Ook sportlui vinden hier hun heil naast een traditionele sportmassage, dankzij de stimulatie van de neuro-musculaire plaatsen die de ontspannende en kalmerende eigenschappen versterken.

+/- 75 min

terug naar boven

KRUIDENSTEMPEL  MASSAGE

Stempel_vierkantDe massage activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regeneren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggend weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden.
De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam ontspant, wordt in de diepte gereinigd en op geestelijk vlak komt nieuwe energie vrij!
100 % ecologisch volgens traditioneel recept van de Wat Po tempel in Bangkok.
Kruiden: Gember, Lemongrass, Geelwortel, Kamfer, Basilicum, Citronella, Galangal, Patchouli, Tamarinde en Kaneel. Dit kruidenmengsel is verrijkt met 4 tot poeder gewreven mineralen: rozenkwarts (liefde), bergkristal (genezing, zuivering), aquamarijn (goede teint) en hematiet (bloeddoorstroming).

+/- 75 min     +/- 90 min

terug naar boven

LICHAAMSPAKKINGEN

Pakking

Een rugpakking is een wellnessbehandeling, die afhankelijk van de soort pakking uitgevoerd kan worden met verschillende doeleinden waaronder; het ontgiften van het lichaam en het stimuleren van de complete stofwisseling, het voeden en verstevigen van de huid of ter ontspanning van lichaam en geest. Bij een rugpakking wordt de rug eerst behandeld met een scrub, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. De huid wordt zacht en de poriën openen zich waardoor de pakking beter door het lichaam wordt opgenomen. Vervolgens wordt de rug ingesmeerd met de pakking.
Op dit moment maak ik gebruik van twee soorten pakkingen: Ghassoul- en Chocoladepakking.

rug 30 min

achterzijde  40 min

voor- en achterzijde  60 min

 

terug naar boven

Ghassoul
7b5f47e1ba12c2465ec41a48a5f170a4Ghassoul/ Rassoul kleipoeder komt uit de Moulouya vallei in Marrokko. Ghassoul/Rassoul is afgeleid van het werkwoord ‘Rassala’wat in het arabisch ‘schoonmaken’ betekent. De kracht van de Ghassoul zit in het opnemen van afval- en gifstoffen, de antiseptische werking en de verschillende huidverzorgende mineralen. Ghassoul zuivert, ontspant en verkwikt het lichaam op natuurlijke wijze en houdt de biologische balans van de huid in tact.

terug naar boven

Chocolade
cacao_squareZoete en pure verwennerij! Hier worden niet alleen uw zintuigen verwend; ook uw huid plooit zich zacht en ontspant door dit donkere goud. Een chocoladepakking is bovendien gekend door een afslankende, verstevigende werking. Endorfine stimuleert vetafbraak, serotine prikkelt uw zintuigen en geeft een heerlijk gevoel van welzijn waardoor stress effectief vermindert.  Het is een genot voor lichaam en geest.

 terug naar boven

Bij een combinatie van een massage en een pakking krijgt u 5 euro extra korting op de gehele behandeling!